In het bloed …

Bouw- en dakdekkerswerkzaamheden gaan in mijn familie op zijn minst al 4 generaties terug. Eind 19e eeuw (vanaf 1899 om precies te zijn) leerde mijn grootvader als 12-jarige jongen het rietdekkersvak van zijn vader. Mijn eigen vader is er daarna ook in de leer gegaan en bij het bedrijf ingestapt,  zodat de Slagters in wezen al meer dan 180 jaar bouwen. De originele rietdekkershaken van rond 1700 zijn nog steeds in mijn bezit!

Mijn vader heeft geprobeerd om mij het rietdekkersvak ook te leren, maar mijn interesses waren breder. Als mijn vader op het dak (meestal van boerderijen) aan het rietdekken was, dan waren er voor mij meestal wel andere timmer- en renovatieklussen te doen. Op die manier ben ik het vak steeds beter gaan beheersen. Inmiddels bestaat mijn bedrijf al meer dan 35 jaar en zit ik ruim 40 jaar in de bouw.

Nu kan Bouw- en dakdekkersbedrijf Eerko Slagter BV een allround bedrijf genoemd worden en wordt veel met onderaannemers gewerkt. Op dit moment bestaan de werkzaamheden vooral uit renovatiewerken, verbouwingen, (klein en groot) onderhoud, dakdekkerswerkzaamheden, enzovoorts. Maar ook voor voeg- en metselwerk, loodgieters- en schilderwerkzaamheden wordt met een vaste crew van allround vaklieden samengewerkt. Kijk op de pagina Diensten voor meer informatie.

Kortom, Bouw- en dakdekkersbedrijf Eerko Slagter BV is een veelzijdig bedrijf waar u op kunt bouwen!